KAHWIN..KAHWIN..KAHWIN.

SELAMAT DATANG SEMUA

Sunday, 18 September 2011

ARTIS KAHWIN BARU

Hyeeeee..Asalamualaikum...

Pergh.....Teruja x tengok tajuk?Hahaha.....Bukan main lagi artis kahwin baru.
Dah tu bukan sebarangan artis lak tu....Artis wanita yg pernah menang award lagi...
Yang paling bestnye si artis lelaki tu pulak...baru je bercerai..Ape cite.?

Al-kisahnye mcm ni... mereke sebelum ni pernah dicop mengadakan hubungan tanpa ikatan yang sah..Artis yang J.K. maksudkan adalah...jejaka macho NORMAN HAKIM....dan.. si pelakon jelitawan..MEMEY SUHAIZA..



Hasil selidik yg J.K dapat..kos bg perkahwinan mereka mencecah RM12 juta...wow..banyak tu..ni boleh jadi Wedding of the year..mereka melangsungkan pernikahan mereka di Felda Tenggaruh,Kota Tinggi,Johor..
Ape yg J.K tahu lagi sebanyak 3200 kad perkahwinan yang dibuat...boleh tahan banyak tu..hahaha
Mereka melangsungkan perkhwinan di hotel klass tinggi lagi...HOTEL CROWN PLAZA MUTIARA...ish..ishhh.ishhh


Bukan tu saja...siap dapat sponser lagi..wow.gitu..hahahaha..
Barangan kemas dari Refflesia...bernilai...RM5.6 juta....n kasut dari ..Jimmy Choo...RM600 ribu lagi.Wah..wah..wah...beruntungla pasanagn kite ni...Bukan calang calang sponser tu....Kalau J.K dapat la mcm ni...hahahaha..paham paham la..
Apepun TAHNIAH buat pasangan ini...Moge berkekalan ke akhir hayat hendaknye..

So...tu saje dari J.K buat peminat semua...

sekian...

Transformasi media baru 1malaysia

Satu program kek Pusat Latihan Kem Ayer Hitam Batu 13,Muar ,Johor...
      17 -19 September 2011......
anjuran Pemudo UMNO Tampin
  do 25 org peserta....